Kevään päätösjuhla

Lauantaina 20.5. oli aika päättää Globaalinuorten onnistunut ja aktiivinen kevätkausi, ja juhlistaa alkavaa kesää. Jokavuotinen kevätjuhla järjestettiin tällä kertaa toimitilassamme Kalevantiellä. Tila koristeltiin juhlavaksi keväisillä ilmapalloilla ja paperilyhdyillä. Katso galleriastamme lisää kuvia tapahtumasta!

Juhlaan kutsuttiin nuoriamme ja heidän vanhempiaan, ja iloksemme osallistujia oli yli sata. Juhlan ohjelmassa oli puheita koulunsa päättäviltä nuorilta, aktiivisilta vanhemmilta sekä työntekijöiltämme. Oli ilo kuulla nuorten mietteitä muun muassa koulunkäynnistä, tulevaisuuden suunnitelmista ja hyvästä elämästä, sekä vanhempien ja työntekijöiden ajatuksia nuorten tukemisesta ja kannustamisesta.

Tilaisuudessa palkitsimme valmistuvia nuoriamme ja jaoimme kunniakirjoja erityisen aktiivisille jäsenillemme. Palkitsimme nuoria myös loistavasta koulumenestyksestä. Juhlan päätimme vapaamuotoisella kahvitarjoilulla.

Kiitos kaikille paikalla olleille, ja vielä kerran onnea kaikille valmistuville! Globaalinuoret toivottavat kaikille oikein hyvää ja lämmintä kesää.

Posted in Ajankohtainen, Uutiset.